Κόνιτσα

13 Νοε 2008

Η κολώνα


Η φωγραφία έχει αντιγραφεί από το nikoskyritsis.blogspot.com. Εμφανίζει πολύ καλύτερα το πρόβλημα

5 σχόλια:

kuluvahata είπε...

Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η κολώνα αυτή βρίσκεται εκεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Μετράει όμως και 2 χρόνια της τωρινής.Σύνολο στη θέση συτή τουλάχιστον 4 χρόνια. Ειλικρινά πώς κοιμούνται ήσυχοι και οι δημοτικοί μας άρχοντες και η ΔΕΗ, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί πολύ σοβαρό ατύχημα με διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΠΙΤΟΝΑΣ.
ΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΚΟΛΩΝΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στα Γιάννενα βάζουν στον παραλίμνιο "μπότια" με νερό (!!!!!!), για να διαχωρίσουν τα ρεύματα διπλής κατεύθυνσης των οχημάτων. Και εσάς σας πειράζει που στην Κόνιτσα αφήνουν αυτό το έργο, της σήμανσης δλδ της διπλής κατεύθυνσης των οχημάτων σ' αυτόν τον δρόμο στην ΔΕΗ??????!

Καλά κάνουν και την αφήνουν εκεί!!! Είναι πρωτοπόροι εκεί, οι υπεύθυνοι και πολλά χρόνια μπροστά!

(Πλάκα κάνω έτσι!!!!)
Η κολώνα αυτή είναι επικίνδυνη και πρέπει να μεταφερθεί αμέσως!! Πριν θρηνήσουμε κανένα θύμα και μετά τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν!

kuluvahata είπε...

Πράγματι πολύ καλό το blog του Konitsa-epirus, πλούσιο και επαγγελματικό θα έλεγα. 'Εχει τις δικές του αρχές και όρους. Απολύτως σεβαστές. Μια απορία έχω μόνο. Από τη στιγμή που ο δημιουργός του δεν εμφανίζει όνομα και επώνυμο, γιατί δέχεται μόνο επώνυμα άρθρα, σχόλια και φωτογραφίες;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον Kuluvahata!
Όταν ένας φίλος του Konitsa-Epirus Blog θέλει να αναρτήσει ένα άρθρο του στις ενότητες του Blog, μπορεί να το στείλει μέσω e-mail, γράφοντας και το nickname του που θα το ακολουθεί σ' όλες τις μετέπειτα δημοσιεύσεις του.
Αυτό το άρθρο θα διαβαστεί από τους διαχειριστές του Konitsa-Epirus Blog και θα αναρτηθεί χωρίς καμία παρέμβαση στο άρθρο και χωρίς καμία λογοκρισία! Το άρθρο αυτό που θα αναρτηθεί στις δημοσιεύσεις θα συνοδεύεται από το nickname του συγγραφέα και όχι από το πραγματικό του όνομα! Το nickname που θα συνοδεύει το άρθρο είναι δικής του επιλογής.

Απλά, από εκεί και πέρα για να γίνονται αποδεχτά τα άρθρα που θα στέλνουν οι φίλοι μας, θα πρέπει το ίδιο nickname να αντιστοιχεί στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου. Και αυτό γίνεται για να υπάρχει ένα είδους ταυτοποίησης των άρθρων του κάθε αποστολέα, και για να μην γράφει κάποιος εκ' μέρους κάποιου άλλου εσκεμμένα!

Διάβασε επίσης και εδώ: OΡΟΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ E-MAIL'S ---> http://konitsa-epirus.blogspot.com/2008/08/blog.html

Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε μέσα από το Konitsa-Epirus Βlog!