Κόνιτσα

24 Σεπ 2008

Επίκαιρα

Τώρα που όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον Εφραίμ,το Ρουσόπουλο,τα real estate,το Βουλγαράκη,τις of shore,τις δημοσκοπήσεις, τα χρυσόβουλα,τον Ψωμιάδη,τη Μαντόνα ποιος θα ασχοληθεί με τα προβλήματα, το σκληρό χειμώνα που έρχεται για τους πιο πολλούς,τη ληστεία δια των φόρων,την ακρίβεια, το μολυσμένο γάλα που έφτασε και στην Ελλάδα, το μολυσμένο νέρό που τα Γιάννενα τό "απολαμβάνουν", τα ανθεκτικά ενδονοσοκομειακά μικρόβια, τα,τα.....
Αμάν αδερφέ σταματάω

Γιανιώτικος τύπος

Στο γιανιώτικο τύπο διάβασα για τα λουτρά Καβασίλων και Αμαράντου και για την επερώτηση που έκανε στη βουλή ο ΛΑ.Ο.Σ
Τι έκανε γι αυτό ο Υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ, οι βουλευτές του νομού, ο Νομάρχης, οι κυβερνώντες το δήμο Κόνιτσας;
Αλλά από το ντιπ κι ολότελα...
kuluvahata

Το παζάρι στην Κόνιτσα

Το παζάρι στην Κόνιτσα είναι θεσμός με πολύ βαθιές ρίζες. Ο κόσμος το περιμένει. Όταν αρχίζει εύχεται "καλά Παζάρια " και όταν τελειώνει "και του χρόνου Παζάρι" Κάτι λέει αυτό.
Πρέπει να εξυγχρονιστεί όμως για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η αισθητική. Αρχικά να γίνουν υποδομές, να οργανωθεί εκθεσιακός χώρος:Να γίνουν περίπτερα ( οχι σαν εκείνα που έφτιαξε ο Δήμος και έγινε η έκθεση των παραδοσιακών προϊόντων-το καλοκαίρι θυμάστε). Να υπάρχουν τουαλέτες, όχι χημικές, κανονικές με νερό και μάλιστα ζεστό, να μπορούν να πλένονται οι άνθρωποι,να έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. να μαζεύονται τα σκουπίδια κάθε μέρα και όχι να χάσκουν μπροστά στις παράγκες. Πολλά μπορούν να γίνουν για να χαιρόμαστε κι εμείς και οι άλλοι που έρχονται. Μόνο έτσι θα προσελκύσουμε καλύτερους εμπόρους με καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Τα έχουμε ανάγκη. έχουν γεμίσει τα σπίτια της Κόνιτσας με πλαστικά ρούχα και στρωσίδια.
Τι μας λες ρε έξυπνε, θα μου πουν οι κυβερνώντες. Πού θα βρεθούν χρήματα για όλα αυτά.
Ξυπνήστε κύριοι, ανοίγουν ευρωπαϊκά προγράμματα και περιμένουν καινοτόμες προτάσεις.
Αλήθεια ετοιμάζετε τίποτε ή μόνο τα απομεινάρια των προηγούμενων διαχειρίζεστε;
Πολύ σοβαρά το πήρα το θέμα θα επιστρέψω με κάτι "ανάλφρο"
kuluvahata