Κόνιτσα

2 Φεβ 2009

Χαμός στο Δ. Σ. των Σχολών Εκπαίδευσης Κόνιτσας

Εδώ και λίγες εβδομάδες λειτουργεί και πάλι η Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας Κόνιτσας με 130 περίπου Δημοτικούς Αστυνόμους. Και ενώ η σχολή βρίσκεται στη φάση συγκρότησης του εκπαιδευτικού της προγράμματος, στο Διοικητικό Συμβούλιο των Σχολών Εκπαίδευσης Κόνιτσας γίνεται χαμός.
Ακούγεται ότι στο παλιό Δ.Σ. θα πέσουν πρόστιμα και θα αρχίσουν δίκες. Στο δε νέο γίνονται ομηρικοί καυγάδες μεταξύ Δημάρχου και μελών του Δ.Σ. με αφορμή τον τρόπο προμήθειας των στολών και τη ρύθμιση των φιλοξενιών με ανάθεση ή με δημοπρασία. Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Δήμαρχος για το θέμα των στολών ήταν υπέρ της δημοπρασίας, πράγμα που εγκυμονεί τον κίνδυνο να ανατεθεί η προμήθεια σε ξένους εμπόρους. Για τα θέματα φιλοξενίας ήταν υπέρ της ανάθεσης. Εδώ τίθεται ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Επειδή δε θέλω να είμαι καχύποπτος, μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ:"ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ Α------ΜΟΥ" ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ Α...... ΝΑ Α Α Α Α.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ , ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(ΘΥΜΩΣΕ Ο ΑΓΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ Τ...... ΤΟΥ).
ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
1)ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΙΣΟΚΑΤΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
2)ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΝΑΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΟΠΩΣ
Ο ΙΔΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ Π.......
ΜΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ;
ΧΕ.. ΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ... ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝ ΡΟΜΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ? Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λες Ανωνυμε γιατι παντοτε επιλεγουμε να κυβερνηθουμε από ανθρωπους που δεν εχουν ουτε γνωσεις, ουτε ευαισθησια, ουτε φιλοτιμο, ουτε τροπους; Γιατι αποφευγουμε συστηματικα να ψηφισουμε ανθρωπους με χαμηλό προφίλ που ομως εχουν ικανοτητες; Γιατι θελουμε τους τσαρλατανους, τους θρασεις, τους ανιδεους;

Ανώνυμος είπε...

έλα ντε?

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τα παιδιά ρίξετε μια ματιά και στα σχόλια του προηγούμενου θέματος.
Πάντως όταν πανικοβληθεί ένας τέτοιος δήμαρχος είναι επικίνδυνος.

kuluvahata είπε...

Έχουμε προσέξει τα σχόλιά σου στην προηγούμενη ανάρτηση. Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου. Προσωπικά συμφωνώ με τις απόψεις σου ως προς τα πρόσωπα που πρέπει να αναδεικνύονται και να εκλέγονται για να διοικήσουν τις τοπικές κοινωνίες.

chorikos είπε...

αν στη διοίκηση της πόλης ήταν ο κουλουβάχατα,το γεράκι, ο σπουγρογέρακας,ο μεροδούλι, ο Φρεζής,ο χωρικός,ο Κυρίτσης,ο Βασίλης Π.,το καθίκι,ο τσοπάνης και φυσικά ο ανώνυμος, πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα?

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να ήταν και χειρότερα χωρικέ ή απλώς στην ίδια κατάσταση. Όλοι έξω από τον χορό είμαστε οι καλύτεροι χορευτές.

Οι περισσότεροι εδώ έχουμε εκφράσει τις ιδέες και τις σκέψεις μας, έχουμε διαφωνήσει σε πολλά θέματα και μερικές φορές έχουμε παρεκτραπεί.

Κάποιοι μιλάμε με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα, άλλοι σκεφτόμαστε σύμφωνα με την πολιτική μας ταυτότητα, άλλοι ψάχνουμε αφορμή για παρεξήγηση, άλλοι αντιδρούμε με τα φεγγάρια μας και άλλοι ψωφάμε για εξουσία.

Αυτά τα χαρακτηριστικά που λες τα είχαν όλες οι δημοτικές αρχές που θυμάμαι...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, Βασίλη, με καρμπόν ψηφίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Άντε ντε...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να κατέβασουμε ψηφοδέλτιο ως bloggers, γιατί θα έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα:
1. θα γίνουν οι υπόλοιποι συνδυασμοί kuluvahata, γιατί θα τους πάρουμε υποψήφιους και ψηφοφόρους
2. τα γύρω χωριά θα νοιώσουν οτι έχουν έναν δικό τους άνθρωπο στον Δήμο και θα ψηφίσουν Χωρικό
3. οι τζιομπαναραίοι, δεν το συζητάμε, δαγκωτό στον Τζιομπάνο. Και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις θα πάμε με τσομπανόσκυλα για κάθε ενδεχόμενο, κουβάδες με γάλατα να μοιράζουμε στον κόσμο και αντι ομιλίας, γλέντι με προβατίνα στα κάρβουνα και τσίπουρο.
4. Τα πετούμενα της παράταξης (γεράκι, σπουργογέρακας κλπ), θα πετούν σε σχηματισμό πάνω απο τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, ώστε να θυμίζουν στους ψηφοφόρους οτι ο συνδυασμός "πετάει"
5. ο Μπερλουσ-η-κώνης θα αναλάβει τις φιέστες και τα βεγγαλικά στα οποία είναι μάνα καημένη
6. με τον Βασίλη Π. θα εισχωρήσουμε στο στρατόπεδο του αντιπάλου, κλέβοντας ψήφους
7. στον Φρεζή θα αναθέσουμε την κατάρτιση του προγράμματος της τετραετίας. Δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα και θα χάσουν την μπάλα, οπότε δεν θα μας κατηγορήσει κανείς οτι δεν πράττουμε όσα υποσχεθήκαμε.
8. θα τιμήσουμε τους ανώνυμους σε ειδική τελετή τις τελευταίες αποκριές πριν τις εκλογές, όπου θα μπορούν να έρθουν να παραλάβουν το βραβείο τους με μάσκα. Τόσοι που είναι, έχουμε την εκλογή στο τσεπάκι. Μόνο που θα αναγκαστούν κάποιοι απο τον συνδυασμό να πανε για λίγο έξω και να φορέσουν τη μάσκα τους...
9. θα βάλουμε την κουτσομπόλα να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις 2 μέρες πριν τις εκλογές. Οτι ο Δήμαρχος κι ο Γαργάλας πλακώθηκαν στο ξύλο μέσα σε σπίτι ψηφοφόρου που τον διεκδικούσαν κι οι δυό και άλλα τέτοια.

Μπάμπη και Παναγιώτη τρέμετε!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Νίκο τι θα κάνεις? Όλη την δουλειά εμείς θα την κάνουμε??!! :-)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ
ΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΡΓΑΛΑ ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗ ΤΟΝ ΤΑΚΗ.

kuluvahata είπε...

Νίκο, εσύ ή θα είσαι επικεφαλής του συνδυασμού ή θα αναλάβεις τον προεκλογικό αγώνα. Θα γράφεις φοβερά κείμενα σαν κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τζιομπανοπέτρο,ετοιμάσου να ράψεις καινούρια κάπα και καινούρια μπουραζάνα.

Ανώνυμος είπε...

Μην πει κανείς καμιά μα.....,(εγώ δηλαδή), αμέσως να την τραβήξετε παραπέρα.
Ναι ρε ξεχάστηκα, εγώ θα κάνω δωρεάν εκδρομή με τα αλογάκια τους ψηφοφόρους. Κι όποιος δεν μας στηρίζει, θα τον αφήνω λίγο μόνο του με το βαρβάτο που έχω!
Τζιομπάνο, απαξιώ να σου απαντήσω, γιατί είσαι προβοκάτορας...

Ανώνυμος είπε...

ΆΕΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΤΣ'

Ανώνυμος είπε...

Άκου κουλουβάχατα τόπιακα τό υπονοούμενο γιά τήν κάπα μ'

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ; ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Άντε Κουτσομπόλα, άσε τον καφέ και κάνε καμμιά δουλειά γιατί τόσοι άντρες εδώ μέσα τα κάναμε μαντάρα :-)