Κόνιτσα

13 Ιαν 2010

Οι πρώτες 15 μέρες του 2010

Με αφορμή που το ΠΑΣΟΚ κάνει απολογισμό των 100 ημερών του στην εξουσία, ας κάνω κι εγώ ένα μικρό απολογισμό των πρώτων 15 ημερών του νέου χρόνου.

Πρώτο 15νθήμερο της νέας χρονιάς και μας εγγυάται πως τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε: οι καμπάνες από την Ε.Ε. και η κυβέρνηση που πασχίζει να φτιάξει ένα προφίλ αξιοπιστίας. Η οικονομική κρίση, οι παλινωδίες των φορολογικών μέτρων και το πρόγραμμα σταθερότητας. Το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Καποδίστριας 2 που έγινε Καλλικράτης. Οι Νομαρχίες που καταργούνται και οι Περιφέρειες με αιρετούς περιφερειάρχες. Ο ΧΥΤΑ στα Γιάννενα που κατάντησε σαν το φούρνο του χότζα (ξέρετε αυτός με τις ρόδες που τον έστρεφε ο χότζας προς διάφορες κατευθύνσεις). Ο φοβερός σφαγέας των δέντρων των Ιωαννίνων, ο υβριστής και θρασύς αντιδήμαρχος, που έπεσε «ηρωικώς» κάτω από το βάρος των πράξεών του, ( καιρός ήταν…). Η γρίπη που ήταν, όπως φαίνεται, πανδημία κέρδους και οι σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, που μάλλον δε θα ακριβύνουν. Τα χιόνια που έπληξαν την Ευρώπη και μεις τα βλέπουμε με το μακαρόνι
( αυτό του Δημάρχου, θυμάστε;).

Μαζί με αυτά ο νέος χρόνος φέρνει και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κόνιτσας με στόχους το τελεφερικ, τα Καβάσιλλα, το νερό Αμαράντου, την αξιοποίηση χαράδρας Αώου, τις Κατασκηνώσεις κ.α. και χρονικό ορίζοντα λιγότερο από ένα χρόνο. Να δω τι θα προλάβουν.
Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι για το συνενωμένο Δήμο, που συσκέπτονται με τον εαυτό τους προς το παρόν…
Και τι δεν έχει αυτός ο χρόνος!

Εκεί που μας απασχολούσαν όλα αυτά, ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πόσο ασήμαντα είναι μπροστά στην τραγωδία της Αϊτής και τις εκατοντάδες χιλιάδες των νεκρών και των αγνοουμένων.
Τέλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουλουβαχατα,πού ήσουν τοσο καιρο;
Άντε γραψε και τίποτε;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΏΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗς ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΎΝ ΣΤΟΥς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.

τσοπανησ είπε...

Ρέ σύ ανώνυμε "μετανάστη" μήπως ψήφισες ΠΑΣΟΚ καί τό μετάνοιωσες
πού δέν τόριξες στό ΛΑΟΣ?
Μήν αγχωνεσαι καί δώ χαμένος καί κεί δαρμένος..

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΣΟΠΑΝΗ.ΕΣΥ;