Κόνιτσα

20 Φεβ 2011

Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, 23-2-2011, στις 6.30 το απόγευμα θα συζητηθεί, για να εγκριθεί στη συνέχεια, το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κόνιτσας για το οικονομικό έτος 2011. Είναι στη σειρά το 13ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και το πιο σημαντικό.
Η πρόταση για το τεχνικό πρόγραμμα (ολόκληρου του Δήμου, δηλ. Κόνιτσας και χωριών) συνετάχθει μέσα στα πλαίσια των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου και των περιοριστικών επιταγών του "Καλλικράτη".
Συνοπτικός Πίνακας
1 Προτεινόμενα έργα Οικοδομικά-Αναπλάσεις-Διαμορφώσεις 659.150ευρω
2.Προτεινόμενα έργα Οδοποιίας 275.850 ευρω
3.προτεινόμενα έργα Υδραυλικά-Ύδρευσης-Αποχετευσης 135.500 ευρω
4.Προτεινόμενες μελέτες 172.000 ευρω
ΣΥΝΟΛΟ 1.242.500ευρω

Αυτά και ο θεός βοηθός. Πολύ ισχνές οι αγελάδες

4 Φεβ 2011

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κόνιτσας

Καταρτίζεται αυτές τις μέρες το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κόνιτσας, το οποίο θα συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και θα τεθεί σε ψηφοφορία.
Αρκετές μέρες γίνονται συσκέψεις και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο επεξεργάζονται τις προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων των χωριών, της Τοπικής Κοινότητας Κόνιτσας, του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων. Τα έργα ιεραρχούνται και κοστολογούνται. Μέσα στη γενική κρίση περιορισμένες είναι οι δυνατότητες.
Βέβαια ανοίγουν τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και ελπίζουμε η νέα Δημοτική αρχή να έχει ώριμες προτάσεις να παρουσιάσει.
Πάντως καλό θα είναι οι πολίτες να παρευρεθούν στο τόσο σημαντικό για τον τόπο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, του οποίου η ημερομηνία θα οριστεί άμεσα, και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.