Κόνιτσα

30 Ιουλ 2010

Κονιτσιώτικη σαλάτα

Προ πολλού γνωρίζαμε πως οι μνηστήρες για το Δήμο Κόνιτσας είναι πολλοί: Γαργάλας, Εξάρχου Νίκος, Σδούκος, Λάκας Χρ., ο Παπανώτης. Ακόμη και ο Χατζηεφραιμίδης κουνιέται. Προσπαθεί να μηδενίσει το κοντέρ της κακοδιαχείρισης επί δημαρχίας του και να αρχίσει, όπως λέει, από την αρχή!
Τέλος πάντων, άστον αυτόν, το καινούριο που προέκυψε είναι πως η δεξιά με αρχιερείς τον Τσιαλιαμάνη και τον νυν Δήμαρχο, Χαρ. Εξάρχου, ελλείψει νέου αρχηγού, αποφάσισε να προτείνει ως επικεφαλής τον Παπανώτη, γνωστό στο χώρο ως φίλα προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ. Εκείνος πάλι, ενώ κράταγε τον Γαργάλα σε αναμονή για συνεργασία μαζί του, κάνει μια στροφή 180 μοιρών και τα κάνει πλακάκια με τη δεξιά, γιατί έτσι πιστεύει πως θα γίνει Δήμαρχος.
Αυτή τη σαλάτα βλέπω εγώ και απογοητεύομαι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά κάποιοι από τα Μαστοροχώρια, που αποτελούσαν υποτίθεται έναν προοδευτικό και άλλης ποιότητας χώρο, αποδείχτηκαν φούσκα.
Αυτά.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουλουβάχατα εδώ και κανα δυο μήνες δεν έβγαλες κιχ,αλλά μόλις είδες ότι δεν σε συμφέρουν προσωπικά οι πολιτικές εξελίξεις άρχισες την καραμέλα του "προοδευτισμού" .κρίμα γιατί δεν είναι αυτός ο ρολος των μπλογκ

kuluvahata είπε...

Ανώνυμε,ο kuluvahata εκφράζεται με πολλούς τρόπους και είναι πάντα παρών. Άφησα το blog, αλλά αν ήθελες θα με έβρισκες στον Γιαννιώτικο τύπο, στο περιοδικό Κόνιτσα κι αλλού.

kuluvahata είπε...

Ανώνυμε, ποιο προσωπικό συμφέρον έχω εγώ; Για απάντησέ μου;

Ανώνυμος είπε...

οι κακες γλωσες λενε οτι κατεβενεις με τον γαργαλα

Ανώνυμος είπε...

αφου δεν τα βρισκουν οι δυο υποψιφιοι καλα θα κανει οχατζηεφραιμιδηΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΗΝΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ <>

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΟΝΥΜΕ 9.53

kuluvahata είπε...

Ανώνυμε 1, αν έβαζα υποψηφιότητα θα με ψήφιζες;

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το αρθρο του Τσιαλιαμάνη στο περιοδικό Κόνιτσα και το "γλύψιμο" στον Εξαρχου. Ο Τσιαλιαμάνης ή ζει σε αλλη πόλη ή ονειρεύεται. Μεγαλύτερη καταστροφη απο τον Εξαρχου δεν εχει κάνει κανένας Δήμαρχος. Βέβαια φταίμε εμείς που ή τον ψηφίσαμε ή με τον τρόπο μας τον ανεχτήκαμε. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία αυτά τα 4 χρόνια να ζωντανέψουμε την Κόνιτσα. Πρέπει τώρα την μισή ευκαιρία που θα μας παρουσιαστει να την εκμεταλευτούμε. Αλλιώς ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που εκανε ο Εξαρχου αυτην την τετραετια δε θα τα εβλεπε η Κονιτσα με τον Χατζηεφραιμιδη ουτε σε αλλα 16 χρονια δημαρχιας του....μη λεμε ανοητα πραγματα αυτα που προσφερε ο Εξαρχου ηταν πααααρα πολλα ασχετως αν η συμπεριφορα του προς τον κοσμο δεν ηταν η πρεπουσα.....εγω παντως θα χαιρομουν τελικα οι υποψηφιοι για τον διευρυμενο πλεον δημο Κονιτσας να ειναι δυο....ο Χατζηεφραιμιδης και ο Εξαρχου...εκει να δουμε γελια που εχουν να πεσουν.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπνε που παιρνεις τα παιδια παρε με και μενα. Το μονο που προσεφερε ο Εξαρχου ητανε το ξενοδοχειο στον εαυτό του και την ερημοποιηση των χωριών. Πλήρης εγκατάλειψη. Για κοινωνική πολιτική ουτε κουβεντα. Ας παει απο εκει που ηρθε μπας και δουμε μια ασπρη μερα

Ανώνυμος είπε...

Διαλεξε ενα χωριο μονος-η σου και πες μου τι ειχε γινει την τελευταια τετραετια επι Χατζηεφραιμιδη και πες μου μετα τι εγινε επι Εξαρχου,οποιο θες εσυ διαλεξε.Αν βρεις ενα ,που να ειχαν γινει περισσοτερα επι Μακη να μου τρυπησεις τη μυτη..!!!Οσο για το ξενοδοχειο που λες με δικα του λεφτα πιστευω το εφτιαξε.Δεν εχω ακουσει κανεναν να τον κατηγορει οτι πηρε λεφτα απο τον Δημο.(αλλωστε απο που να επαιρνε λεφτα απο ενα δημο καταχρεωμενο που αφησε ο κυριος Χατζηεφραιμιδης????)

άλλος ανώνυμος είπε...

μόνο κ μόνο η προσπάθεια νομιμοποίησης του ξενοδοχείου που προσπάθησε να κάνει είναι μέγα σκάνδαλο.. και αν τελικά πετύχει να νομιμοποιήσει ώς δήμαρχος ένα παράνομο δικό του κτίριο αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρω θα μιλαμε για τον μεγαλύτερο απατεώνα δήμαρχο που έχει περάσει ποτέ ξεγελώντας όλο τον δήμο κάνοντας μόνο κάποια τυπικά ..

kuluvahata είπε...

Ας μη κοιτάμε μόνο πίσω. Όσοι έχουν άποψη, ιδέες, όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο, ας δοκιμαστούν στο στίβο των εκλογών.
Φίλοι ανώνυμοι,γιατί δε σκέφτεστε να είστε υποψήφιοι;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΞΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ) ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΡΟΘΗΚΕ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΟ ΕΝΩ ΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Α ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ "ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ 200 ΑΠΟ ΤΙΣ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ AUDI ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) Η ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΥΚΛΩΠΑΣ

kuluvahata είπε...

Είναι άκρως αναγκαίο να πεζοδρομηθεί ο δρόμος από το Γυμνάσιο ως κάτω στο ξενοδοχείο της Χαρ. Εξάρχου. Ο δρόμος είναι διπλής κυκλοφορίας και κινούντραι τα παιδιά του Γυμνασίου, του Λυκείου, του ΕΠΑΛ, της Μαθ. Εστίας, του ΚΠΕ. Τι περιμένουν. Αν γίνει ατύχημα θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.

Ανώνυμος είπε...

TO Audi to trakare gia ta kala ena mesimeri meta apo tsipourokatanyksi pigenontas sto ksenodoxeio na parei ton mesimeriano ypnako toy..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΕΞΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ??? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ??? ΑΠΛΑ Η ΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν μιλαμε για τον ιδιωτη εξαρχου, αλλα για τον δημαρχο εξαρχου