Κόνιτσα

5 Μαΐ 2009

Ο Μεγάλος Έλληνας

Τα σκάνδαλα, οι μίζες, η διαπλοκή, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ακόμη και των αποθεματικών των ταμείων, οι εκβιασμοί, η κατάχρηση εξουσίας έχουν γίνει εθνικό σπόρ.
Αυτός ο περίφημος νόμος περί μη ευθύνης υπουργών, η βουλευτική ασυλία, η ατιμωρησία των ισχυρών έχει αποθρασύνει τους κρατούντες.
Τη γλίτωσε λοιπόν και ο Παυλίδης. Με τη μη παραπομπή πήρε την απαλλακτική του και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό, θα απολαμβάνει ασυλίας, θα έχει το θράσος να ξαναδιεκδικήσει, την ψήφο του Ελληνικού λαού και πολύ πιθανό να ξαναεκλεγεί. Με τη νοοτροπία του Έλληνα να βλέπει τον εαυτό του ως εκλογικό πελάτη του κάθε επαγγελματία πολιτικού, ακόμη και αν αυτός είναι άρπαγας και λοβιτούρας, την έχει σίγουρα την επανεκλογή ο Παυλίδης και οι άλλοι του ιδίου φυράματος.
Και επειδή ως λαός ξεχνάμε εύκολα, κάποιοι ευνοηθέντες θα φροντίσουν να του στήσουν και ένα άγαλμα για να θυμούνται οι μετέπειτα γενεές τι σπουδαίους άνδρες βγάζει αυτός ο τόπος.

5 σχόλια:

Σπουργογέρακας είπε...

Όλοι μαζί και οι τριακόσιοι είναι μεγάλοι Έλληνες σήμερα που κάθε εισόδημα ψαλιδίζεται άκουσε κανένας να γίνεται κουβέντα για τις αμοιβές των εργολάβων ;;
Και οι δημοσιογράφοι πού είναι ;;;αφού και οι ίδιοι είναι υπάλληλοι των εργολάβων

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Γιώργος ο Στέλιος και η παρέα πήγε μέσα όχι ότι θα αλλάξω γνώμη γι αυτούς αλλά παρ όλα αυτά μήπως ήταν καλύτεροι απ όλους?

kuluvahata είπε...

Ένα παιδί στο Ιράν, που έκλεψε ένα ψωμί, θα τιμωρηθεί με τον εξής απάνθρωπο τρόπο: Ένα αυτοκίνητο θα περάσει πάνω από το χεράκι του.
Φρίττει κανεί αν αναλογιστεί όλους εκείνους τους δήθεν ευυπόληπτους που κατακλέβουν, με σύμμαχο το νόμο. Μαζί με τα άλλα σκάνδαλα κουλουλώθηκε και το σκάνδαλο με τη Siemens.

chorikos είπε...

Aνώνυμε νοσταλγέ του Παπαδόπουλου και του Παττακού ,δυστυχώς για σένα η ζωή είναι πολύ καλύτερη τώρα από ότι το 50 το 60 το 70(σίγουρα!)κοκ.Οι κοινωνίες έχουν την -φυσιολογική- τάση να βελτιώνονται.(φανταστείτε μια κοινωνία πολιτών σαν ένα ζωντανό οργανισμό που αναπτύσσει "εξοπλισμό" απέναντι στις δυσκολίες επιβίωσης).
Η λύση που προτείνεις είναι η συνηθισμένη των οπαδών της χούντας όταν οι Δημοκρατία βρεθεί σε προσωρινό αδιέξοδο.Και είμαι σίγουρος τι θα ψηψίσεις στη δημοσκόπηση που βάζω από σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε νοσταλγός , ούτε οπαδός, ούτε λάτρης το αντίθετο θα έλεγα