Κόνιτσα

20 Σεπ 2009

Ποιοι πολιτεύονται, ρε αδερφέ!!!


Αν είσαι μοντέλο, τραγουδιστής, προπονητής, ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, τηλεπαρουσιαστής, αν έχεις παρουσιάσει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ή το «Xfactor», το «κους κους», τα χαλιά με το μπορντοκαφεκοραλοκόκκινο, αν σε έχει απατήσει ο άντρας σου και προβλήθηκες στην TV (π.χ. όπως η γυναίκα του τραγουδιστή Πασχάλη) … τότε είσαι περιζήτητος από τα κόμματα για υποψήφιος βουλευτής! Και αν κερδίσει το κόμμα σου μπορεί να γίνεις και υπουργός!!!
Αν έχεις προβληθεί μέσα από την TV, λειτουργεί προς χάριν σου ένας αυτοματισμός. Ξαφνικά θεωρείσαι ικανός να χειριστείς την εξωτερική πολιτική, να βγάλεις τη χώρα από την κρίση, να λύσεις το ασφαλιστικό, τα προβλήματα της ανεργίας, της φτώχειας, της υγείας, της παιδείας, του περιβάλλοντος, να λύσεις το Μακεδονικό, το Κυπριακό…
Καθώς η πολιτική ζωή «μπερλουσκονοποιείται», θα δούμε στη βουλή τη Μπεζεντάκου, την Πετρούλα, τα Παρατράγουδα της Πάνια με την Πάνια μαζί.

Τώρα θα μου πεις οι δικηγόροι, οι μηχανικοί, οι οικονομολόγοι, οι απόγονοι των τζακιών, οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι κομματάρχες τα πήγαν καλύτερα;
Κάποιος είχε πει πως οι πολιτικοί δεν πονάνε για τα ποτάμια των δακρύων του λαού, γιατί στα ποτάμια αυτά, δεν υπάρχουν τα δικά τους δάκρυα μέσα.

3 σχόλια:

Σπουργογέρακας είπε...

Τελευταίες πληροφορίες (δια στόματος Μπεζαντάκου) λένε ότι το κορίτσι δέχθηκε και σ΄ αυτές τις εκλογές πρόταση να πολιτευθεί (έμμεση) αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμα και αρνήθηκε.

kuluvahata είπε...

Δηλαδή, φίλε Σπουργογέρακα, το μέλλον της ελληνικής βουλής είναι τραλαλά και τραλαλό.

re είπε...

Ρε κιεγω γιατι νομιζα πως αυτη με τα χαλια λεει μπουρδελοκαφεκοκινο;