Κόνιτσα

25 Σεπ 2009

Εκλογές και ανακύκλωση

Για την πρωτοτυπία του θέματος και για το γεγονός πως υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο στον τόπο μας αναρτούμε του πιο κάτω κείμενο:
Εκλογές και Ανακύκλωση
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας (ΚΠΕ) θα διαθέσει ειδικούς σάκους με την ένδειξη ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στους Δήμους Κόνιτσας και Μαστοροχωρίων (έδρα και δημοτικά διαμερίσματα), καθώς καις τις κοινότητες Αετομηλίτσας, Διστράτου και Φούρκας, για τη συλλογή του χαρτιού που προκύπτει από την εκλογική διαδικασία. Οι σάκοι μπορούν να προωθηθούν στα εκλογικά κέντρα μαζί με το υλικό των εκλογών.
Παρακαλούνται οι Δήμοι και οι Κοινότητες να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα τηλέφωνα 2655023825 και 2655023903, για να δηλώσουν τον αριθμό των σάκων που επιθυμούν να παραλάβουν και να ρυθμιστεί ο τρόπος επιστροφής τους, προκειμένου το ΚΠΕ να προωθήσει το χαρτί για ανακύκλωση.

2 σχόλια:

τσοπανησ είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ..
ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΠΕ?

kuluvahata είπε...

Δήλωσαν πρόθυμοι όλοι, πήραν και αποφάσεις στα Δ.Σ.τους. Το θέμα είναι να γίνει το επόμενο βήμα για να υπογραφεί η σύμβαση. Απαιτούνται ακόμη πολλές εκδηλώσεις ενημέρωσης του κόσμου, γιατί τίποτε δε γίνεται χωρίς τη συμμετοχή.