Κόνιτσα

27 Απρ 2010

Η Καθαριότητα στον Τόπο μας ως Παράγοντας Ανάπτυξης

Ενδιαφέρουσα η προσπάθεια γι' αυτό και την επισυνάπτουμε εδώ:


ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ
Η Καθαριότητα στον Τόπο μας ως Παράγοντας Ανάπτυξης

Στην Κόνιτσα όλοι επιθυμούμε καθαρό και τακτοποιημένο τον τόπο μας, όλοι επιθυμούμε τη συμμετοχή μας στον πολιτισμό και την ανάπτυξη. Όλοι θέλουμε να γίνει κάτι που θα αλλάξει εκείνη την εικόνα που μας πληγώνει.
Μια σύσκεψη των φορέων και των πολιτών της Κόνιτσας με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του Δήμου, θα μας δώσει την ευκαιρία να προτείνουμε, να αναζητήσουμε τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που πηγαίνουν τον τόπο μας πίσω.
Η σύσκεψη θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας (κτίριο Μαθ. Εστίας) τη Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010, στις 6 το απόγευμα.
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων.
Παράλληλα θα συζητηθεί και η δυνατότητα υλοποίησης πεζοπορικής ορεινής διαδρομής τον Ιούνιο για τους πολίτες της Επαρχίας Κόνιτσας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος οργανώνει αυτή την σύσκεψη; Δήμος, ΚΠΕ ή κάποιος άλλος;

kuluvahata είπε...

Το ΚΠΕ σε συνεργασία με το Δήμο

Νίκος Κυρίτσης είπε...

Μη μας μπερδεύεις κουλουβάχατα: το ΚΠΕ το οργώνωσε κι ο Δήμος παρευρέθει, όπως και μεις οι υπόλοιποι φορείς. Πάλι καλά που ΄ρθε δηλαδή.

Πάντως οφείλω προσωπικά ένα "μπραβο" στον Κώστα τον Λάκα, που έστειλε και καθάρισαν τον χωρο του Βοϊδομάτη, όπου μεταξύ όσων έκαναν πρωτομαγιά εκεί, υπήρχαν και πολλοί ...κανίβαλλοι.
Τις προηγούμενες χρονιές που καλούσα για βοήθεια για τον ιδιο λογο, μου έλεγαν οτι ειναι άλλος Δήμος υπέυθυνος...