Κόνιτσα

19 Σεπ 2009

Κάτι κινείται στον τόπο μας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης(ΚΠΕ) Κόνιτσας, στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην υπογραφή συμβολαίου μεταξύ των Δήμων της περιοχής και της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης- Αξιοποίησης Απορριμμάτων, οργανώνει Ημερίδα- Συνάντηση Εργασίας με θέμα: "Προώθηση της Διαδημοτικής Συνεργασίας για την εφαρμογή Προγράμματος Ανακύκλωσης". Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημαρχείο Κόνιτσας.
Όπως είναι γνωστό εκτός από τα οφέλη που προκύπτουν από τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων,ο Δήμος αποκτά δωρεάν ένα απορριμματοφόρο και 130 κάδους απορριμμάτων.
Έχουν προσκληθεί οι Δήμοι, οι Κοινότητες της περιοχής , όλα τα συμβούλια των δημοτικών διαμερισμάτων, οι φορείς κτλ. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.
Τη βασική εισήγηση θα κάνει ο κ. Δερματάς, ειδικός επιστήμονας στο θέμα.
Όσοι έχουμε τη δυνατότητα ας πάμε. Πολλά θα μάθουμε και ίσως λυθούν οι απορίες μας. Εξάλλου ανακύκλωση χωρίς τη συμμετοχή όλων, δε γίνεται.

Η ανακύκλωση ... πάει σχολείο!
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών ξεκινάει την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος για την Ανακύκλωση με Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που ανήκουν στο Δήμο Ιωαννιτών.


Επίσης το ΚΠΕ σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ (Τεχνικό Λύκειο) οργανώνει Ημερίδα με θέμα:«ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ»
που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 17:30,
στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας .

2 σχόλια:

Σπουργογέρακας είπε...

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ …….ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

kuluvahata είπε...

κρασί πίνεις ή κόκα κόλα;