Κόνιτσα

17 Δεκ 2010

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κόνιτσα

Πρόγραμμα

20 Δεκεμβρίου 2010, στις 10 το πρωί το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα για το Περιβάλλον», για το ΚΑΠΗ Κόνιτσας. Την εκδήλωση πλαισιώνει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Κόνιτσας
21 Δεκεμβρίου 2010, στις 10 το πρωί το Κέντρο περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας οργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Κόνιτσας με θέμα: «Ο τόπος που μας φιλοξενεί».
22 Δεκεμβρίου 2010, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Κόνιτσας θα δοθεί συναυλία της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Κόνιτσας με Χριστουγεννιάτικα Παραδοσιακά τραγούδια.

Γιορτές των παιδιών, των νέων και όχι μόνο

Από τις 18 Δεκεμβρίου 2010 έως 2 Ιανουαρίου 2011, με πρωτοβουλία νέων της Κόνιτσας, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, του Τουριστικού Σωματείου και με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου και Λυκείου Κόνιτσας, στη στολισμένη και γεμάτη μουσική πλατεία της Κόνιτσας θα λειτουργούν καθημερινά το σπίτι του Αϊ Βασίλη και το εργαστήρι των καλικαντζάρων.
Στο διάστημα αυτό οι νέοι θα υποδέχονται ντόπιους και επισκέπτες, θα κερνάνε τοπικά ποτά και εδέσματα, προσφορά των καταστημάτων της Κόνιτσας και θα μοιράζουν πληροφοριακό υλικό για την περιοχή.
Στις 23 Δεκεμβρίου από τις 11.30 ως 13.30 εκδηλώσεις για παιδιά με παραμύθια και θεατρικά δρώμενα στο σπίτι των καλικαντζάρων.
24 Δεκεμβρίου: Εργαστήρι ομαδικής ζωγραφικής
27 Δεκεμβρίου: Εργαστήρι μακιγιάζ και μεταμφίεσης. Θεατρικό παιχνίδι
28 Δεκεμβρίου: Εργαστήρι με πηλό και γύψο. Κατασκευή σκιτσοκάρτας ευχών για το νέο έτος
29 Δεκεμβρίου: Μουσικοκινητικά παιχνίδια και καραόκε για μικρούς και μεγάλους
29,30,31 Δεκεμβρίου: Παιχνίδι ομάδων «Το κυνήγι του χαμένου σκούφου του Αϊ Βασίλη» από τους μαθητές του Λυκείου Κόνιτσας
31 Δεκεμβρίου: Κορύφωση των εκδηλώσεων στις 4 το απόγευμα με τον «Αϊ Βασίλη στην πόλη μας». Θα μοιράσει παιχνίδια στα παιδιά προσφορά του Δήμου Κόνιτσας.
Το βράδυ «Περιμένοντας τον Καινούριο Χρόνο» όλοι στην πλατεία με φωτιές, βεγγαλικά και ζεστό κρασί και μεζέδες.

5 σχόλια:

πολίτης είπε...

Πολύ καλά τα είπε ο Δήμαρχος Χ. Εξάρχου σε κανάλι των Ιωαννίνων. Αφήνει πίσω του ένα παράδεισο. Α, ρε τυχερε Γαργαλα, όλα έτοιμα θα τα βρεις. Και επειδή δεν σε ακούω να αναφέρεσε στους απερχόμενους θα πω εγω τι βλέπω ως πολίτης
τι αφήνει πίσω της η απερχόμενη δημοτική αρχη. Διακοπές νερού στην αγορά της Κόνιτσας και σε μεγάλο τμήμα της. Σήμερα Κυριακή 19 Δεκ. ούτε σταγόνα να νιφτούμε. Φαντάσου να υπήρχαν και τουρίστες. Συνεχίζω: σκουπίδια στους δρόμους, κάδοι ξεχειλισμενοι από σκουπίδια, , κυκλοφοριακό χάος στην πλατεια, σκοτεινή πόλη, χωρίς γραφείο ενημέρωσης για τους επισκέπτες κ.α. Οσο για το μηχανισμό του Δήμου όλα δουλεύουν ρολόϊ : έλλειψη συντονισμού του υπαλληλικού προσωπικού, απουσία συνεργασίας μεταξύ δημ. Συμβούλων και Δημάρχου, απλήρωτοι υπάλληλοι, ειδικά στις δημοτικές επιχειρήσεις.Άσε που τώρα με τα χιόνια και τις παγωνιeς δεν υπήρχε ούτε σπυρι αλατι.

Γεράκι είπε...

Και να ειναι μονο αυτα ρε πολιτη που αφηνουν πισω τους.Ειναι περηφανος ο Δημαρχος και πιο πολυ ο εκ του δενδρου προερχόμενος αυλαρχης για το εξωτερικο δικτυο υδρευσης που κατασκευαστηκε.το αποτελεσμα ειναι οτι μενουν χωρις νερο πολλα σπιτια και η αγορα της Κονιτσας.φταιει λεει ο Δημαρχος που δεν παρακολούθησαν τον εργολαβο οταν κατασκευασε το εργο.Ας τον επέβλεπαν πιος τους εμπόδισε;Ναι κυριοι πρωτα οταν δεν ερχονταν νερο απο το μοναστηρι δουλευαν οι αντλιες τωρα γιατι δεν δουλευουν;εξερετε γιατι ειπαν οι υπευθυνοι αντιδημαρχοι; γιατι δεν πληρωθηκε ο εργολαβος που εχει τις αντλιες και δεν ερχεται για να τις φτιαξει.ειναι και αλλα πολλα που κληρονομουν στους νεους.θα επανελθω.π.χ τι λετε για το πεζοδρομιο εξω απο το δευτερο δημοτικο.δεν το βλεπεις κυριε Τσαλιαμάνη; κ.ά

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ,ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥς ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ηΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΡΟΘΥΡΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΕΣ ΠΛΑΚΑΤΖΙΔΕΣ ΕΝΟΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΘΥΡΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΙΤΟΙ ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΕ ΠΟΣΑ ΧΤΥΠΙΣΑΝ ....3..1...2..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.

kuluvahata είπε...

Aνώνυμε, είσαι πολύ σαφής. Μέσα από τα επαγγελματά τους, έδωσες τους γνωστούς επαγγελματίες λαθροθήρες. Και αυτοί και οι άλλοι, εφόσον δεν συμμορφώνονται θα πρέπει να απομονωθούν. Ούτε καλημέρα δεν τους αξίζει.